'Tu i jo' porta un somriure al Porta 4 els dissabtes de juliol



Després de passar per la Mostra del Teatre del 31 de maig, el muntatge Tu i jo es representarà a la sala Porta 4 de Gràcia els dies 2, 9, 16, 23 a les 22h. Com bé ho explicita el títol l’obra la conformen dos personatges, un home i una dona que comparteixen la seva vida, els seus dubtes, els seus neguits, les seves hores mortes. Estan obligades a estar juntes, a continuar existint, a viure el seu dia a dia sense mitjans.

L’home s’aferra a la part física de la vida. Contempla les seves caixes buides, on un dia va haver-hi sabates i que ara ja no hi són, només són caixes buides, sense ànima. La dona viu al món dels somnis i intentant que aquestos li ofereixen una realitat millor, però no, és interrompuda una vegada i una altre per tothom.

Pel seu autor, Roger Simeon, aquesta obra té al menys dues lectures. La primera, amb una forta càrrega existencialista, contemplar els personatges com persones que ja estan de tornada de tot, que ja ho han viscut tot i que ara només estan vivint una agònica espera de la mort. I una segona, amb un marcat element còmic, que ens presenta el món absurd, incoherent i ridícul de dues persones que s’han vist obligades a conviure juntes tota la vida i que a hores d’ara ja no se’n callen cap perquè ara ja no és l’amor el que els manté junts sinó l’avorriment.

Simeon diu que aquesta vegada ha optat per riure’ns d’aquestos personatges, omplir l’escenari de caixes, afegir música mentres els personatges desbarren i intentar que el públic rigui avui, que potser ja li tocarà posar-se existencialista i plorar demà.

Per més informació: http://tu-i-jo-teatre.blogspot.com/


Font: Butaques i Somnis

No hay comentarios:

Publicar un comentario